Roelof Bouwman Premium Corner

Gert-Jan Segers schendt met intieme podcast zelf zijn privacy

12 januari 2021

Politici die om electorale redenen hun privéleven in de uitverkoop gooien, nemen een groot risico. ChristenUnie-lijsttrekker en family man Gert-Jan Segers lijkt zich daarvan niet bewust, schrijft Roelof Bouwman.

Roelof Bouwman

Roelof Bouwman is historicus en journalist. Hij schrijft wekelijks over politiek, geschiedenis en media.

‘De nieuwste aflevering van mijn podcast is een hele speciale! Ik ben in gesprek gegaan met niemand minder dan mijn drie lieve, geweldige dochters Anne, Eline en Nora. En zoals je ziet, moesten we er even inkomen, maar is het een prachtig gesprek geworden. Ook over de voor Anne en Eline hele bijzondere zomer van 2019, waarin grote keuzes vielen.’

Segers doet boekje open

Bijna een uur lang deed ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers vorige week een boekje open over zijn privéleven. Behalve over zijn gezin (‘We hebben het zo fijn en zo goed’) ging het in zijn podcast onder meer over het overlijden van zijn vader en zijn schoonvader en over zijn angst voor een burn-out (‘Een broer van mij heeft dat ook gehad’).

Dochter Anne (22) vertelde over haar studie rechten en politicologie in Leiden, dochter Eline (20) over haar studie culturele antropologie in Utrecht en dochter Nora (17) over haar plan om in Canada een discipleship training school te gaan volgen. Gedrieën waren ze erg blij dat ze hun vader in 2020 vaker hadden gezien dan gebruikelijk. Hij bleek zelfs met een hogedrukspuit aan de slag te zijn geweest in de tuin, nota bene op een dinsdagmiddag.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.