Marijn Jongsma Premium Corner

Fiscus reageert te laat op nulrente

30 oktober 2019Leestijd: 2 minuten

‘Staatsbank’ ABN AMRO maakt zich ongetwijfeld niet populair met de verlaging van de spaarrente tot 0,01 procent. Feit is dat andere banken weinig meer bieden. Ze zitten allemaal in hetzelfde schuitje: als ze zelf geld stallen bij de Europese Centrale Bank (ECB) moeten ze zelfs een vergoeding betalen. Die kosten worden uiteindelijk aan de klant doorberekend, schrijft Marijn Jongsma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.