Gerry van der List Premium Corner

Paul Cliteur kan beter opstappen als hoogleraar

01 april 2019

Over de nieuwe vormgeving van Elsevier Weekblad hoor ik veel positiefs. Zelf ben ik ook dolenthousiast, maar ik moest, conservatief als ik ben, wel aan enige veranderingen wennen. Zo begon ik aanvankelijk zachtjes te wenen als ik de tekening bij deze column onder ogen kreeg, schrijft Gerry van der List. Verder vind ik het schrappen van titels in het colofon stiekem wel jammer. ‘Gerry van der List’ maakt toch minder indruk dan ‘dr. G.A. van der List’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.