Jean Dohmen Premium Corner

Jammer dat kabinet fiscale speelruimte om bedrijven te lokken inlevert

28 februari 2018Leestijd: 3 minuten

Terugkijkend is het snel gegaan. Op de kop af vijf jaar geleden nam de Tweede Kamer met grote meerderheid een motie aan waarin bezwaar werd gemaakt tegen de ‘voor Nederland kwalijke kwalificatie belastingparadijs’. Nederland, dat was geen fiscale vrijhaven, maar een ‘fiscaal gunstige vestigingsplaats’. Van die onverzettelijke houding tegen de rest van de wereld is weinig over.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.