Handelsoorlog Premium Corner

‘Very tough’ Juncker temt Trump

07 augustus 2018Leestijd: 2 minuten

De ontmoeting tussen Donald Trump en Jean-Claude Juncker in Washington heeft niet alleen escalatie van de handelsoorlog voorkomen, het was ook een kleine triomf voor de president van de Europese Commissie. De Amerikaan prees Juncker als ‘een erg slimme en erg harde man’. Mooi detail: na de woorden ‘very tough man’ trok Juncker geamuseerd zijn wenkbrauw omhoog en moest een lach onderdrukken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.