Hans Hillen Premium Corner

Politici moeten rustig blijven als de golven hoog gaan

21 maart 2017

Emotie lijkt het te winnen van nuchterheid. De overtreffende trap is de route naar maatschappelijke relevantie. Je ziet het overal. Een leuk filmsterretje heet waanzinnig talentvol, een beetje concert wordt afgesloten met een staande ovatie. In de publiciteit hetzelfde beeld. Ergens tegen zijn, is niet voldoende meer, je bent woedend en mensen die het niet met je eens zijn, zijn knettergek. In de politiek moet een minister niet een probleem verhelpen, hij moet keihard ingrijpen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.