Hans Hillen Premium Corner

Koning buiten formatie gezet: wie is nu de onpartijdige?

16 maart 2017Leestijd: 2 minuten

We gaan een mooie formatie tegemoet. Niet alleen omdat de uitslag veel varianten mogelijk maakt, maar ook omdat gebrek aan goede regie nog wel eens wat extra ellende kan opleveren. Bij de vorige formatie, om meerdere redenen de meest lichtzinnige ooit, is de Koning als onpartijdige autoriteit aan de kant gezet. Daarmee heeft onze polderpolitiek zichzelf een stevige handicap bezorgd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.