nederland

Volgende week temperaturen boven de twintig graden

03 mei 2013Leestijd: 1 minuut

Het wordt tijd om de barbecue af te stoffen. Maandag en dinsdag stijgt het kwik tot boven de twintig graden.

Dat blijkt uit de weersverwachtingen van het KNMI.

Zonnig

De temperatuur blijft de komende dagen stijgen en komt na het weekend zelfs tot boven de twintig graden. Behalve plaatselijk een bui morgenmiddag, blijft het tot en met dinsdag waarschijnlijk zonnig en droog.

Op Bevrijdingsdag wordt het 15 tot 18 graden met een licht briesje. Vanaf woensdag wordt het weer wisselvallig.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.