nederland

Kofi Annan op bezoek bij Rutte en Koenders

25 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Voormalig secretaris-generaal Kofi Annan van de Verenigde Naties brengt vanaf maandag een tweedaags bezoek aan Nederland. Hij spreekt onder anderen met premier Mark Rutte en minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken.

Rutte en Annan zullen het hebben over de aanpak van gewelddadig extremisme en migratie. In het gesprek met Koenders staat het Nederlands buitenlandbeleid op de agenda.

Annan is de oprichter van de Kofi Annan Foundation. Die organisatie probeert politici te mobiliseren om bedreigingen voor de vrede en mensenrechten tegen te gaan. Nederland werkt samen met de Kofi Annan Foundation.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.