nederland

Dode en gewonden door brand zorgcentrum

28 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

KRABBENDIJKE (ANP) – Een bewoner van een verzorgingshuis in Krabbendijke is zondag om het leven gekomen door een brand. Vier anderen raakten gewond. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis, de andere twee konden ter plekke worden behandeld.

De brand brak zondag aan het einde van de middag uit in een appartement op de tweede verdieping van het Zeeuwse zorgcentrum.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.