nederland

Beloning gouden tip moord op Marlon Fidanque

09 mei 2016Leestijd: 1 minuut

APELDOORN (ANP) – Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor informatie die leidt tot het oplossen van de moord op Marlon Fidanque (31). Het slachtoffer werd op 19 maart doodgeschoten bij een woning aan de Houtsnijdershorst in Apeldoorn. Zijn broer raakte bij de aanslag zwaar gewond.

Ook de bewoonster van de woning werd in haar arm geraakt. Zij wist zichzelf en haar vier kinderen in veiligheid te brengen.

De politie gaat er tot nu toe vanuit dat er sprake was van één schutter. Volgens getuigen vermoedelijk een Antilliaanse man in donkere kleding tussen de twintig en dertig jaar oud. ,,Mogelijk heeft er wel een tweede dader op afstand gestaan of heeft iemand de schutter geholpen om weg te komen”, laat de politie weten.

Zeer waarschijnlijk was er volgens de politie sprake van een conflict waar één of beide broers Fidanque, mannen van Antilliaanse afkomst, bij betrokken waren.

De zaak wordt dinsdag 17 mei ook in Opsporing Verzocht behandeld.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.