Verdacht pakket houdt demonstratie Pegida op

06 februari 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Op het plein voor het gemeentehuis van Amsterdam waar een anti-vluchtelingendemonstratie van Pegida gepland staat, is een verdacht pakketje gevonden. Niemand mag er voorlopig komen en het pakketje wordt onderzocht.

Of de demonstratie wordt verplaatst is nog niet duidelijk, laat de politie weten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.