nederland

Howard Komproe als Pilatus in The Passion

15 februari 2016Leestijd: 1 minuut

AMERSFOORT (ANP) – De zesde editie van The Passion heeft de cast compleet. Stand-up comedian Howard Komproe gaat Pilatus spelen. De tv-productie is op 24 maart live te zien vanuit Amersfoort.

Aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers vertelt The Passion het hoopvolle verhaal van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

Eerder was al bekend dat acteur Martijn Fischer (Hazes) de rol van Jezus op zich neemt. Andere rollen: Mark van Eeuwen als Petrus, Ellen ten Damme speelt Maria, Lenette van Dongen is de Verteller, Xander de Buisonjé doet Judas en Sofie van den Enk is de Verslaggever.

The Passion is een samenwerking van de omroepen EO en KRO-NCRV, de Protestantse Kerk in Nederland, het Nederlands Bijbelgenootschap en de gemeente Amersfoort.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.