Dagelijksheden Premium Corner

Dagelijksheden van Remco Campert: De oorlog

12 juli 2017Leestijd: 2 minuten

Laatst bedacht ik dat het voorbije mij in een benauwende omklemming heeft. Ik denk aan gebeurtenissen van vroeger, aan gezichtsuitdrukkingen van vrienden die er niet meer zijn. Aan poezen die in de poezenhemel vertoeven. Ik vond een foto van de poes die wij hadden (voor zover je een poes ooit hébt) na de oorlog. Wij hadden hem Monty genoemd, naar één van onze bevrijders.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.