#Lezersaanbieding

Dutch Originals: design met betekenis

18 december 2018

Nederlands erfgoed met waarden vanuit het verleden en visie op de toekomst.

Lezersaanbieding

Speciaal voor u als lezer heeft Dutch
Originals een fantastische aanbieding.

De klassieke eigentijdse stoel 101, ontwerp
W.H. Gispen, met geweldig zitcomfort.
Deze stoel is ontworpen in 1931, past in
klassieke en moderne interieurs en heeft
nog steeds een ongeëvenaard zitcomfort.

• Uitgevoerd in Manchesterstof of in
leer
• Normale winkelprijs in stof € 495,-
Nu voor € 395,-
• Normale winkelprijs in leer € 520,-
Nu voor € 429,-
• (meerprijs voor armleggers € 79,-)

Deze aanbieding geldt t/m 31 december 2018.

Wat maakt Dutch Originals zo bijzonder?

Dutch Originals is producent van Gispen Classics, een collectie met daarin de beroemdste ontwerpen van Gispen, de Wit en Schuitema en van Gispen Today, moderne designmeubelen en accessoires van ontwerpers als Richard Hutten en Thijs Smeets. Dutch Originals combineert puur klassiek Hollands Design met een moderne visie op duurzaamheid en vormgeving. Nederlandse ontwerpen die geproduceerd worden in Nederland met duurzame grondstoffen en een circulaire basis. Oer-Hollands design rechtstreeks uit eigen fabriek. Lokale productie met vakbekwame meubelmakers.

De ontwerpen van W.H. Gispen zijn nog steeds zeer eigentijds en populair. In Gispen Today wordt diezelfde visie vormgegeven met nieuwe producten, materialen en eigentijdse wijzen van produceren. Circulariteit is daarbij van groot belang. De hoge kwaliteit garandeert al een lange levensduur en aan het eind daarvan worden alle materialen weer in de kringloop opgenomen.

Het nieuwe Dutch Originals

Nieuw gezicht van Dutch Originals is Peter Veer, bekend in en met de gehele meubelwereld. Peter Veer heeft grote plannen met Dutch Originals en wil een platform bieden aan het Nederlandse design, in binnen- maar met name ook in het buitenland, en nieuwe producten gaan uitbrengen met een herkenbare signatuur. Dutch Originals, design met betekenis. Belangrijke waarden hierbij zijn authenticiteit, circulair ontwerpen en daarmee een toekomstbestendige vormgeving.

Voor meer informatie dutchoriginals.com of bel +31(0) 345-612 100