22-daagse camperreis West-Canada

04 december 2018Leestijd: 2 minuten
Camperreis Canada

Helderblauwe meren, immense bergketens met besneeuwde toppen en wilde dieren. Is dat jouw droomvakantie? Ga er even lekker tussenuit en vind dit allemaal in West-Canada. Met de camper ontdek je de mooiste plekjes en kampeer je midden in de natuur. De eerste $100,- aan benzinekosten kun je betalen met de cadeaukaart!

De reis zal beginnen in Calgary, de stad die bekendstaat om de jaarlijkse Calgary Stampede. Geniet hier van het uitzicht vanaf de Calgary Tower en als muziekliefhebber mag je een bezoekje aan Studio Bell niet overslaan.

Deze reis is inclusief:

Retourvlucht Amsterdam – Calgary, eerste hotelovernachting in Calgary, 20 dagen camperhuur CanaDream inclusief camperinventaris, verzekering (CA$1.500,- eigen risico), 3.200 kilometer vrij te rijden, toeslag reizen in USA, een extra bestuurder, benzinepas t.w.v. $100,- en alle transfers.

 

Vertrek van deze reis is mogelijk op 12 mei, 14 juli en 8 september 2019. Vanaf-prijs gebaseerd op vertrek op 12 mei 2019:
• 2 personen: € 1.599 p.p.
• 3 personen: € 1.299 p.p.
• 4 personen: € 1.159 p.p.

 

Exclusief: evt. verhoging van luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen. Deze reis is te boeken t/m 31 januari 2019, 16.00 uur.

Wil je afwijken van deze vertrekdata, vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan. Daarnaast biedt Travelhome ook camperreizen aan naar Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Europa, Cuba en Japan.

Haal de luxe camper van CanaDream op en rijd richting Banff National Park! Er zijn mogelijkheden genoeg voor mooie wandelroutes. Een van de grootste trekpleisters hier is het helderblauwe bergmeer Lake Louise.

Met meer dan 100 gletsjers, dramatische watervallen en blauwe bergmeren is de Icefields Parkway de populairste weg door de Rocky Mountains. Deze weg slingert door de bergen tussen Banff National Park en Jasper National Park. Trek tijdens jouw reis minstens een dag voor deze route uit, want onderweg kom je vele plekjes tegen die je maar wil blijven fotograferen. Geniet onderweg van een heerlijke lunch met prachtige vergezichten. Ga aan boord van de Ice Explorer en maak een tocht over het uitgestrekte Columbia Icefield. Door naar het heerlijke Jasper National Park met als hoogtepunt het adembenemende Maligne Lake. Ook de torenhoge watervallen, imposante bergen en stille meren in Wells Gray Provincial Park mag je niet missen!

Je verkent tijdens deze reis de gezellige wereldstad Vancouver en ontdekt de belangrijkste hoogtepunten op Vancouver Island. Ga mee op een Zodiac Tour en spot walvissen en orka’s in het wild! Weer op het vasteland reis je door de weelderige wijngaarden weer terug richting Calgary. Helaas komt er alweer een eind aan deze prachtige reis door West-Canada. Je keert gegarandeerd huiswaarts met tal van herinneringen!

Boek deze reis direct via www.travelhome.nl/ew-usa

Voor meer informatie bel 040-2113938