Corona Premium Corner

Nieuw medicijn en discussie over verplichte vaccinaties

13 oktober 2021

Medicijn met potentie

Farmaceutisch bedrijf AstraZeneca heeft afgelopen maandag de resultaten gepubliceerd van een onderzoek naar een nieuw coronamedicijn. Het medicijn, bestaande uit twee soorten antilichamen tegen het virus, vermindert het risico op ernstige ziekte of overlijden met 50 procent, stelt het bedrijf in een persbericht. Het is het eerste medicijn, aldus AstraZeneca, dat COVID-19 zowel kan voorkomen als genezen. Het kan uitkomst bieden aan mensen bij wie er geen sterke immuunreactie is opgewekt na vaccinatie. De resultaten zijn nog niet gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.