11 vragen aan Premium Corner

Jacco van der Wekken: ‘Wat er ook gebeurt, ik blijf’

26 april 2022Leestijd: 6 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren op een akkerbouwbedrijf in Noordgouwe, een dorpje vlak bij Zierikzee. Een christelijk en warm gezin met vijf kinderen. Na school hielpen we mee op de boerderij waar we tarwe, aardappelen, suikerbieten, uien, winterwortelen en witlof teelden. We gingen nooit met vakantie, maar dat gaf niks. De zee was altijd dichtbij. Mijn oudste broer heeft het bedrijf overgenomen. Dat was toen normaal en paste ook bij hem.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.