10 vragen aan Premium Corner

Roelof Meijer: ‘Ik heb de mooiste baan van Nederland’

13 september 2021Leestijd: 6 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Soest en opgegroeid in Rotterdam. Ik ben de middelste van drie broers en heb een goede jeugd gehad waarop ik positief terugkijk. Mijn vader was ziekenhuispredikant bij sanatorium Zonne­gloren in Soest, en is later predikant geworden in Rotterdam bij de toenmalige Daniel den Hoedkliniek en het Zuiderziekenhuis. Hij is ook nog predikant geweest op Katendrecht en in de wijk Feijenoord, ik heb daar goede herinneringen aan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.