10 vragen aan Premium Corner

Angelique Schouten: ‘Ik kan altijd werken, dat geeft mij rust’

07 juni 2021

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Blerick, opgegroeid in Maasbree met mijn jongere zusje. Mijn vader was al eerder getrouwd, ik heb vijf oudere halfbroers en -zusjes. Toen wij werden geboren, was mijn vader al op leeftijd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.