Mijn aankoop Premium Corner

‘Mijn oog viel altijd op de persoon in het rood’

17 oktober 2019Leestijd: 2 minuten

‘Ik heb een dibond gekocht, een foto op aluminium. Het werk is 105 centimeter breed en 70 centimeter hoog. Toen ik nog als ambtenaar op het stadhuis in Den Haag werkte, hing op de gang op de negende verdieping een foto waar ik altijd langs liep. De foto was in het stadhuis gemaakt. ­Er stonden dansers op van het Nederlands Danstheater, gekleed in zwart-witte Charlie Chaplin-kostuums, en er was iemand in het rood, helemaal in de hoek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.