Mijn aankoop Premium Corner

‘Je koopt geen kunstwerk maar een idee’

03 september 2019

‘Ik zag dit werk, Studio Life, twee jaar geleden voor het eerst tijdens een tentoonstelling. Ik kende de maker, ­Daniël van Straalen, maar dit kunstwerk van zijn hand nog niet. De toren van pizzadozen maakte enorm veel indruk op me. Ik had meteen een associatie met de beelden van beeldhouwer Constantin Brancusi en het bleef in mijn hoofd hangen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.