Premium Lock ‘Ik bespaar niet, ik heb gewoon niet veel nodig’

02 februari 2018Leestijd: 2 minuten
‘Afgelopen zomer kocht ik mijn tweede Brompton- vouwfiets voor 1.700 euro’. Foto: Guido Benschop

‘In 2004 begon ik aan de opleiding modevormgeving aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, hoewel ik vooraf al wist dat ik hiermee later niks ging doen. Ik koos bewust de studie niet om een beroep te leren, ik wilde leuke dingen doen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.