economie Premium Corner

Te koop: het grote genieten in Breda

07 mei 2017Leestijd: 2 minuten

Op een hoek in villawijk Wolfslaar in Breda staat dit riante vrijstaande huis, omgeven door een tuin. Eigenaar Jan Laurijssen (67) legde als zevenjarig jongetje de eerste steen en groeide hier op. Toen zijn ouders in 1992 overleden, verhuisde Laurijssen met zijn vrouw Ingrid (59) en hun vijf zonen terug naar deze villa, die ze lieten moderniseren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.