Marijke Hilhorst Premium Corner

‘Ja maar’: regels gelden alleen voor anderen

03 augustus 2017Leestijd: 3 minuten

Ze reed met haar afgeladen bakfiets over de linkerweghelft, om de rechterslagboom heen, om zo alsnog de overkant te halen en wachten te vermijden. Maar de brugwachter van de Overtoomse Sluis dacht daar anders over. Eenmaal aan de stadskant kon ze voor- noch achteruit. Aan beide zijden was de weg nu afgesloten. En maak je met een gewone fiets nog een kans onder de rood-witte bomen door te kruipen, met een bakfiets ben je de sigaar.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.