cultuur Premium Corner

Tapas van kwaliteit en zonder fratsen in Rotterdam

09 augustus 2016

Ondernemer Casper von Bannisseht miste in eigen land de schwung en de eenvoud van de Spaanse ­tapas. Hier vind je niet, zoals in Barcelona, op elke straathoek een tapasbar. In samenwerking met projectontwikkelaar Dudok Groep opende hij Lola Bar & Kitchen aan de Schiedamse Vest in Rotterdam. Vernoemd naar een swingende, zorgzame señorita met pit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.