Talent Premium Corner

Daniël Salimian (24): ‘Begin als student al met ondernemen’

15 augustus 2018Leestijd: 1 minuut

Medeoprichter en eigenaar van WoodWatch, een bedrijf dat handgemaakte houten horloges verkoopt. Behaalde daarmee in 2017 de derde plaats bij de Shopping Awards voor snelst groeiende webwinkel en de 66ste plaats in de FD Gazellen Top-100 van snelste groeiers. Afgestudeerd in econometrie aan de Erasmus Universiteit. Geboren in Assen, getogen in Deventer.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.