Wijn Premium Corner

Puurnatuurwijn met ruige boerderijgeur

28 augustus 2018Leestijd: 1 minuut

Het gezellig vrolijke etiket met lieve tractortjes in de blije natuur is ook bruikbaar als kinderkamerbehang om de agrarische aspiraties van uw grut te voeden. Zelf kunt u de inhoud tot u nemen. Puurnatuurwijn, gemaakt van druiven en verder niks. Ongefilterd, dus met risico van wat droesem, maar zonder toegevoegd sulfiet en met alle smaken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.