Mensen Premium Corner

Rosenthals autobiografie: ‘Sferen van crises en rampen’

11 september 2017Leestijd: 1 minuut

Autobiografie

Oud-minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal (72) schrijft zijn autobiografie. ‘Mai Spijkers van Prometheus heeft me gestrikt,’ zegt Rosenthal. ‘Ik beschrijf mijn jeugd, mijn tijd als hoogleraar en de belevenissen in de sferen van crises en rampen.’ Rosenthal zegt het heerlijk te vinden om ‘zelf de pen te hanteren’. Hij was onder meer minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet-Rutte I, VVD-fractievoorzitter in de senaat en oprichter/voorzitter van het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement. Het boek verschijnt najaar 2018.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.