Huwelijk Premium Corner

Huwelijk: Joren Verkade (29) en Céline van Zanten (26)

11 september 2017Leestijd: 1 minuut

Joren Verkade en Céline van Zanten ontmoetten elkaar in 2009 in het uitgaansleven in het centrum van Utrecht. Hij studeerde in Driebergen aan businessschool IVA. Zij studeerde Business Administration aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Nadat ze beiden een universitaire master hadden voltooid (hij in bedrijfskunde, zij in marketing) gingen ze in Amsterdam werken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.