buitenland

Acteur Alan Thicke overleden

14 december 2016Leestijd: 1 minuut

BURBANK (ANP) De Canadese acteur Alan Thicke is dinsdag overleden op 69-jarige leeftijd. De vader van zanger Robin Thicke zou volgens de Los Angeles Times zijn overleden aan de gevolgen van een hartaanval.

Thicke werd bekend als Jason Seaver in de Amerikaanse comedyserie Growing Pains. Later had hij gastrollen in onder meer Married with Children, How I Met Your Mother en Perry Mason.

Zeer recent was hij nog te zien in Fuller House een remake van de populaire sitcom Full House. Het tweede seizoen van de Netflix-serie is sinds een week te zien en Thicke speelt in een aflevering een rol. Hij tweette daar eerder dinsdag nog over: ,,Seizoen 2 van Fuller House ziet er goed uit. Ik vind zelfs de afleveringen waarin ik niet zit leuk.”

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.