buitenland

Singapore zet veiligheid op scherp

05 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

SINGAPORE (ANP/RTR) – Singapore heeft de veiligheidsmaatregelen aan de grens en in het binnenland opgeschroefd. Dat gebeurde nadat de politie in Indonesië zes militanten had gearresteerd die een aanval in Singapore zouden plannen, aldus het ministerie van Binnenlandse Zaken vrijdag.

De zes werden aangehouden op het Indonesische eiland Batam aan de overkant van de Straat van Singapore. Singapore heeft de reputatie dat het een van de veiligste landen ter wereld is en heeft nog nooit te maken gehad met een aanslag door islamisten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.