buitenland

Baby gered uit ingestort gebouw Kenia

03 mei 2016Leestijd: 1 minuut

NAIROBI (ANP/RTR) – Reddingswerkers in Kenia hebben dinsdag een baby gered vanonder het puin van een gebouw dat meer dan drie dagen geleden instortte. Het eenjarige meisje is ernstig uitgedroogd en wordt momenteel behandeld, zei een woordvoerster van het Rode Kruis.

Het flatgebouw in Nairobi stortte vrijdagavond in, waarschijnlijk door hevige regenval. Het meisje werd dinsdagochtend rond 04.00 uur lokale tijd onder het puin vandaan gehaald.

Het dodental van de instorting staat vooralsnog op 21. Reddingswerkers zeiden maandag weinig hoop te koesteren nog overlevenden te vinden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.