buitenland

Dodental treinongeval Duitsland loopt op

09 februari 2016Leestijd: 1 minuut

BAD AIBLING (ANP/DPA) – Het aantal doden door de botsing tussen twee treinen dinsdag in het zuiden van Duitsland is opgelopen naar tien. Dat heeft de politie in de deelstaat Beieren laten weten.

Volgens de politie wordt ook nog een persoon vermist. Bij het ongeval botsten in de ochtendspits twee regionale treinen frontaal op elkaar bij de plaats Bad Aibling. Meer dan tachtig mensen raakten gewond.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.