Derk Jan Eppink Premium Corner

Gezocht in Washington: ‘Master of the Senate’

12 juli 2017Leestijd: 3 minuten

Deze maand blijkt of Mitch McConnell, leider van de Republikeinen in de Senaat, zich kwalificeert als Master of the Senate. Dat was de eretitel die biograaf Robert Caro Lyndon B. Johnson gaf, die – voor zijn presidentschap – als leider van de meerderheid wetgeving voor afschaffing van rassenscheiding door de Senaat loodste, schrijft Derk Jan Eppink.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.