stijl Premium Corner

Interieurtrends over rasters, hout en beesten

07 oktober 2016Leestijd: 3 minuten

interieurdossierRaster als basis en beeld

Joris Laarmans Bone Chair is tien jaar oud en je kunt gerust stellen dat zijn ontwerp school heeft gemaakt. Veel ontwerpers na hem speelden met het idee om te zoeken naar de optimale vorm waarbij een object licht en toch sterk is. In combinatie met de opkomst van 3D-printen heeft dat geleid tot een veelheid aan ontwerpen die zijn opgebouwd als rasters of geraamten: rank, transparant, minimalistisch.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.