Kracht van een logistiek familiebedrijf

“Wat de Euro-Rijn Group bijzonder én sterk maakt is het gedreven ondernemerschap in combinatie met de wendbaarheid waarmee het familiebedrijf sinds 1979 opereert.” Michiel Hoefnagels, General Manager logistieke activiteiten, komt direct tot de kern.

“Euro-Rijn is ontstaan als scheepvaartonderneming en groot geworden met strooizout en ferro metalen, maar inmiddels zijn wij ook actief in de ontwikkeling van logistiek vastgoed en participerend in innoverende bedrijven. Dit alles zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen. Ook met meer dan 250 collega’s zijn we in staat snel beslissingen te nemen en persoonlijke aandacht te geven aan onze klanten en collega’s.”

De in Moerdijk gevestigde organisatie, houdt zich bezig met transport via weg en water. De onderneming bestaat uit tientallen bedrijven met logistieke activiteiten op diverse locaties in West-Brabant, de Rotterdamse haven en over de grens in Duitsland en Italië. De aanhoudende groei van de Euro-Rijn Group komt voort uit duurzame relaties met klanten en investeringen in gelijkgestemde bedrijven. “Deze partnerships hebben ons ook de afgelopen jaren in staat gesteld samen met onze klanten groei te realiseren in moeilijke tijden voor de logistiek. Naast de groei in de retail logistiek hebben we onze 3PL activiteiten uitgebreid door een samenwerking met AWL Moerdijk en hebben we in Italië een nieuwe locatie geopend voor de logistiek van met name ferro metalen.”

Medewerkers groeien met de organisatie mee en voelen zich echt onderdeel van het bedrijf; “onze collega’s maken Euro-Rijn door actief mee te denken met onze klanten en de richting van het bedrijf. Op deze manier maken we onze belofte ‘We bring business forward’ dagelijks waar.”

www.eurorijngroup.com

Dit is een partnerpagina. De redactie van EW is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Euro-Rijn Group

Met ondernemerschap elkaar stimuleren

Met dertig bedrijven in transport, opslag en overslag is Euro-Rijn Group een naam van formaat. Toch is het familiebedrijf al ruim veertig jaar wendbaar, zegt CFO Jouke Jelgerhuis Swildens. “We zoeken steeds naar jonge ondernemingen om mee samen te werken of in te participeren.” Euro-Rijn Group en transport over weg en water zijn onlosmakelijk met … Continued

Lees verder