Start 2019 met het besparen op je maandlasten

Begin het nieuwe jaar met besparingen op je vaste maandlasten, om van 2019 een heel voordelig jaar te maken! Denk bij je vaste maandlasten aan de kosten voor je verzekeringen, het verbruik van energie, de kosten voor een telefoonabonnement, enzovoorts.

In dit artikel geven we je een aantal handige tips, die goed van pas kunnen komen bij het besparen! De tarieven voor het verbruik van energie vergelijken is hier bijvoorbeeld een goed voorbeeld van. Er zijn tegenwoordig talloze vergelijkingstools op internet te vinden, die je hierbij kunnen helpen. Niet alleen wordt het vergelijken van aanbieders op deze manier makkelijker, ook kost het je steeds minder tijd! Binnen een paar seconden toont de vergelijkingstool welke energieleverancier de goedkoopste stroom biedt. Ook gas vergelijken is op deze wijze mogelijk.

Lagere energietarieven en je eigen groene stroom

Het vergelijken van de energietarieven bij verschillende energieleveranciers is een van de mogelijkheden om 2019 voordelig te beginnen. Let hierbij ook op de mogelijkheid om een dag- en nachttarief te gebruiken! Let wel, dit is alleen mogelijk bij woningen met een dubbele meter. Ook het gebruik van zonnepanelen op het dak van je woning kan een overweging waard zijn. Met zonnepanelen wek je voortaan je eigen groene stroom op, waarmee je energieverbruik afneemt.

Behoud je telefoon en combineer deze met sim only

Veel consumenten zijn geneigd om bij het verlopen van hun telefoonabonnement direct een nieuw toestel te bestellen. We willen immers allen het nieuwste model van Apple of Samsung! Verstandiger is het echter om je huidige toestel nog even te behouden. Vaak gaat zo’n toestel veel langer mee, dan de twee jaar die het kost om het toestel af te lossen. Door je telefoon een jaar te combineren met een sim only bundel, houd je geld over aan het eind van 2019.

Bestel je boodschappen voortaan online

Het is steeds gebruikelijker geworden om boodschappen online te bestellen. Wist je dat je hiermee geld kunt besparen? Door je boodschappen online te bestellen ben je veel minder snel geneigd om extra producten te kopen. Iets wat bij een ronde door de supermarkt wel vaak gebeurt! Denk aan een zakje nootjes, een lekkere chocoladereep, een pakje kauwgom, enzovoorts.

Dit is een partnerpagina. De redactie van EW is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
EasySwitch.nl

Massaal eindejaarsacties bij energieleveranciers

De kosten voor energie blijven maar stijgen. Dit zorgt ervoor dat mensen gaan kijken naar andere opties of overstappen naar een andere energieleverancier. Consumenten willen natuurlijk zo min mogelijk betalen voor hun energie. Wij proberen je daar een handje bij te helpen dus vergelijk energie op easyswitch.nl. Zo ben jij ook verzekerd van de laagste […]

Lees verder