Jelte Wiersma Premium Corner

Ouders kopschoppende kinderen: dilemma van Het diner

30 juli 2021Leestijd: 4 minuten

De jongemannen die op Mallorca Carlo Heuvelman (27) doodschopten, worden zoals het zich laat aanzien fel beschermd door hun ouders. Een vader belde zelfs GeenStijl en eiste dat de gepubliceerde naam van zijn zoon zou worden verwijderd. Zelfs als kinderen het meest vreselijke denkbaar doen, proberen ouders hun kinderen vrijuit te laten gaan, zo schreef Herman Koch al in succesroman Het diner, schrijft Jelte Wiersma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.