Jelte Wiersma Premium Corner

Minister Ollongren blijkt verspreider nepnieuws

06 november 2019Leestijd: 1 minuut

Andere landen zouden nepnieuws verspreiden en zo de verkiezingen proberen te beïnvloeden, aldus – hopelijk alleen tijdelijk door ziekte teruggetreden – vicepremier Kajsa Ollongren in 2017. Aanleiding was de poging van Rusland om de Amerikaanse president Donald Trump te helpen met voor hem positieve onlineberichten tijdens de verkiezingen in 2016, schrijft Jelte Wiersma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.