Jelte Wiersma Premium Corner

Gehamer in Brussel op stikstof-regels keert als boemerang terug

26 juni 2019

Zo’n tweehonderd bouwprojecten, waaronder dijkverzwaringen, kunnen voorlopig niet doorgaan door een uitspraak van de Raad van State, zo meldde minister van Landbouw Carola Schouten (ChristenUnie) vorige week aan de Tweede Kamer. Nu moeten uitspraken van Schouten soms met een korreltje zout worden genomen, schrijft Jelte Wiersma. De minister beschuldigde al eens kalverboeren ongegrond van grootschalige fraude.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.