Rob Ramaker Premium Corner

Carola – ‘kalverfraude’ – Schouten komt met alleen excuses wel heel gemakkelijk weg

04 oktober 2018Leestijd: 3 minuten

Slechts 75 van 2.200 door de staat geblokkeerde boeren blijken daadwerkelijk te hebben gefraudeerd. De ‘grootschalige kalverfraude’ is een miskleun van jewelste voor het ministerie van Landbouw. Toch deed minister Carola Schouten (ChristenUnie) het af met de zuinigst mogelijke excuses. Het illustreert waarom burgers en ondernemers zeer kritisch moeten zijn over een overheid die steeds digitaler en meer data-gedreven wordt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.