Eric Vrijsen Premium Corner

Krijgsmacht is zo chronisch verwaarloosd dat 1,5 miljard zo op is

28 maart 2018Leestijd: 2 minuten

Het stopwoordje van minister Ank Bijleveld (CDA) van Defensie is ‘lange lijnen’. Met 1,5 miljard euro per jaar extra moet ze de krijgsmacht oplappen. Na ruim twintig jaar bezuinigen is dat amper voldoende om de kazernes weer eens te schilderen, fregatten te herstellen en munitievoorraden aan te vullen. Bijleveld kiest ervoor om vooral de arbeidsvoorwaarden te verbeteren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.