Syp Wynia Premium Corner

Waar verkiezingen over gaan? Kiezers weten het wel

21 februari 2017

Wie niet beter weet, zou licht kunnen denken dat de Kamerverkiezingen van 15 maart gaan over de broer van Geert Wilders of de pastoor van Jesse Klaver. Als dergelijke trivia al niet de hoofdrol spelen in de verkiezingscampagne, gaat het wel over de aanval van de PvdA op GroenLinks of het uitfluiten door SP-fans van zowel PvdA’ers als GroenLinksers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.