Syp Wynia Premium Corner

Waarom zovelen de EU verafschuwen? Het is de immigratie, domoor

05 juli 2016Leestijd: 3 minuten

Als Europese regeringsleiders bijeen zijn, gaan ze dineren. Op dinsdag 28 juni 2016 betrof het een soort afscheidsdiner met David Cameron. De Britse premier mocht ook zelf het woord voeren tijdens dat diner. Hij greep de gelegenheid aan om zijn collega’s, dan wel de Europese Unie als zodanig, de schuld te geven van het feit dat hij zijn referendum over het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie (EU) had verloren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.