Geerten Waling Premium Corner

Overheid moet stoppen met kleutertaal en met heldere visie komen

26 januari 2021

In het kielzog van de coronamaatregelen formuleerde de Rijksoverheid een lijst adviezen en vermaningen voor sociaal contact. Zulk micromanagement valt niet goed bij Nederlanders, zeker niet zolang het kabinet nalaat om intussen een macro-visie te formuleren, schrijft Geerten Waling. Hoe gaan we uit deze crisis komen? Wat is het perspectief?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.