nederland

Woning dicht om vondst 300.000 xtc-pillen

22 november 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – In een woning in Amsterdam-Oost heeft de politie vorige maand maar liefst 300.000 xtc-pillen gevonden. Het huis is daarom dinsdag op last van burgemeester Eberhard van der Laan gesloten.

De pillen lagen in een woning aan de Eerste Oosterparkstraat. Er is vooralsnog niemand aangehouden, liet een politiewoordvoerster weten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.