nederland

Brand langs A13 hindert verkeer

17 november 2016Leestijd: 1 minuut

DELFT (ANP) – In de Schoemakersstraat in Delft woedt donderdagmiddag een grote brand in een loods. De enorme rookontwikkeling hindert het verkeer op de nabije snelweg A13. De maximumsnelheid is ter hoogte van Delft verlaagd naar 70 kilometer per uur.

De brandweer is met veel materieel en menskracht ter plaatse. Wat er zich in de loods bevindt is nog niet duidelijk.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.