nederland

1,8 miljoen euro aan claims om Merwedebrug

22 november 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft inmiddels vijf claims voor schadevergoeding ontvangen in verband met de problemen met de Merwedebrug. Het gaat om een bedrag van ongeveer 1,8 miljoen euro, heeft minister Melanie Schultz aan de Kamer laten weten.

De brug is sinds vorige maand dicht voor het vrachtverkeer nadat er haarscheurtjes in de brugconstructie waren ontdekt. Dat leidt tot veel problemen voor de transportsector. Het gaat om claims die tot 5 november zijn ontvangen. Schultz kondigde al eerder aan dat gekeken wordt naar schadeloosstelling voor bedrijven.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.