nederland

Veel rookoverlast door brand in Waalwijk

07 juni 2016Leestijd: 1 minuut

WAALWIJK (ANP) – De brandweer is dinsdagavond al uren bezig een brand te bedwingen bij een metaalbedrijf aan de Veerweg in Waalwijk. Er ontstond enorm veel rook door de brand en die was in de wijde omtrek te zien. Dikke zwarte rookwolken trokken in de richting van Sprang-Capelle. De brandweer alarmeerde mensen in de wijde omgeving ramen en deuren gesloten te houden.

De brand onstond aan het begin van de avond; rond 23.00 uur was deze nog steeds niet onder controle. Mensen in de buurt van het bedrijf kunnen last krijgen van de neerkomende roetdeeltjes.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.